Μεσοθεραπεία με υαλουρονικό για ενυδάτωση προσώπου και σώματος. Τι αποτελέσματα έχει;

   Το υαλουρονικό οξύ χαμηλής περιεκτικότητας χρησιμοποιείται στις θεραπείες για άμεση λάμψη και θρέψη! . Τα αποτελέσματα φαίνονται από την πρώτη εφαρμογή, η επιδερμίδα είναι πιο λαμπερή, πιο ελαστική και πιο ενυδατωμένη!!!
Το υαλουρονικό οξύ παράγεται φυσικά από το δέρμα μας ώστε να συμβάλει στην ενυδάτωσή του, αλλά δυστυχώς, καθώς μεγαλώνουμε η πρόσληψη γίνεται ολοένα και ασθενέστερη.  Αυτός είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που παρατηρούμε στο δέρμα μας μια αίσθηση ξηρότητας καθώς τα χρόνια περνούν.    Η επιφανειακή αγωγή με κρέμες μπορεί να ενυδατώσει προσωρινά την επιφάνεια του δέρματος, αλλά δεν μπορεί να προσφέρει και να διατηρήσει τη βαθιά ενυδάτωση που απαιτείται για τη διατήρηση της ελαστικότητας και της υγιούς λάμψης του.
Στην περίπτωση αυτή που θέλουμε να πετύχουμε βαθιά και ισχυρή ενυδάτωση στο δέρμα χρησιμοποιούμε  υαλουρονικό  μεσοθεραπείας χαμηλής περιεκτικότητας . Το υαλουρονικό τότε, δεν χρησιμοποιείται για να γεμίσει βαθιές ρυτίδες, αλλά για να προσφέρει μια βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα και να βοηθήσει έμμεσα στην εξάλειψη των ρυτίδων, στην ελαστικότητα και τη νεανικότερη εμφάνιση του δέρματος.
Η μεσοθεραπεία γίνεται με την έγχυση του υαλουρονικού οξέος ακριβώς κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας  με πολλαπλές μικροενεσεις, με Dermapen είτε με Dermaroller.
Το δέρμα ενυδατώνεται, βελτιώνεται ο τόνος και η ελαστικότητά του, με αποτέλεσμα να είναι εμφανέστατη μια φυσική και υγιής λάμψη στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και στη ράχη των χεριών.
Άρα, τα διαφορετικά οφέλη του υαλουρονικού οξέος, εξαρτώνται από την πυκνότητα του στο προϊόν!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις