Το έλαιο πολλαπλών χρήσεων που ξεχωρίζει!

 Τo λάδι για το πρόσωπο και το σώμα με υψηλά επίπεδα βιταμινών Α, Ε & C αντικαθιστά τις χαμένες βιταμίνες στο δέρμα σας σε τρεις ώρες μόνο. Ενώ, με μια διατροφή πλούσια σε βιταμίνες χρειάζεται εφτά ολόκληρες ημέρες για να αναπληρωθούν οι απαραίτητες ποσότητες των βιταμινών στα κύτταρα του δέρματος. Βελτιώσει της ταλαιπωρημένης από τον ήλιο και το stress επιδερμίδα χωρίς να χρησιμοποιήσεις ολοκληρωμένες σειρές καλλυντικών.
 Επίσης βελτιώνει άμεσα τις ραγάδες, τις ουλές, τη χαλάρωση, τις δυσχρωμίες, την ξηρότητα, τα σπυράκια και τη φωτογήρανση της επιδερμίδας στο πρόσωπο και το σώμα. Είναι επίσης εξαιρετικό για περιοχές που εμφανίζουν σκληρύνσεις όπως για παράδειγμα οι αγκώνες και τα γόνατα. Επίσης μπορούν να το χρησιμοποιήσουν όλοι (ακόμα και οι έφηβοι με ακμή) γιατί είναι ξηρό έλαιο που σημαίνει ότι δε «λαδώνει» και απορροφάται αμέσως. 
 Το γεγονός ότι περιέχει βιταμίνες Α, C & E σε υψηλές δόσεις (γιατί αλλιώς δε βλέπεις αποτέλεσμα) και σε απορροφήσιμες μορφές που είναι φιλικές προς το δέρμα, δεν προκαλούν φωτοευαισθησία αλλά αντίθετα προστατεύουν από τον ήλιο επειδή θωρακίζουν τα κύτταρα του δέρματος από την οξείδωση!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις