We all hate it – so how do we get rid of it?!


   Η καλύτερη θεραπεία θεωρείται η μεσοθεραπεία με λιπολυτικά,  συσφικτικά  και αναπλαστικά συστατικά. Ο συνδυασμός της μεσοθεραπείας με λεμφική παροχέτευση ενισχύει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα της θεραπείας, διότι επιταχύνει κατά 20 φορές περισσότερο τη ροή της λέμφου, με αποτέλεσμα την αποτοξίνωση και την καλύτερη θρέψη των ιστών.
Πρωτοποριακή όμως μέθοδο αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας αποτελεί και η θεραπεία με needling (Cosmetic Body Roll-Cit) σώματος. Το εργαλείο αυτό έχει σχεδιαστεί για άψογη εφαρμογή σε μεγάλες καμπυλωτές επιφάνειες του σώματος. Ως κύριο στόχο έχει την αύξηση της αποτελεσματικότητας και διείσδυσης των ενεργών συστατικών. Όταν χρησιμοποιηθεί συνδυαστικά με κατάλληλα προϊόντα σώματος δίνει άμεσα αποτελέσματα όπως, ενισχύει την αποκατάσταση της σφριγηλότητας του δέρματος, βοηθά στην μείωση της ανομοιομορφίας του δέρματος και εξάλειψη  της κυτταρίτιδας , ενισχύει την βελτίωση των ούλων, βελτιώνει την εμφάνιση των ραγάδων. Θα πρέπει να εφαρμόζεται στα μπράτσα, τα πόδια, τους γλουτούς, την κοιλιά και στο ντεκολτέ.
Μπορείτε να βοηθήσετε στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και μόνες σας στο σπίτι. Κάνοντας ένα καθημερινό ντους, καλό είναι να απολεπίσετε την επιδερμίδα σας στα προβληματικά σημεία, π. χ. γλουτοί, μηροί, κοιλιά..., χρησιμοποιώντας ένα peeling. Στην συνέχεια κάντε ένα μαλακό μασάζ με μια λούφα. Οι κινήσεις παίζουν σημαντικό ρόλο στην επίτευξη του στόχου!!! Ξεκινώντας από την βουβωνική χώρα (το μπικίνι) κατεβαίνετε με κυκλικές (αντίθετο ρολόι) κινήσεις προς το γόνατο. Συνεχίζετε, κάνοντας τις ίδιες κινήσεις σε όλο το πόδι. Αυτές είναι οι κινήσεις που θα βοηθήσουν το λεμφικό σας σύστημα να ξεμπλοκάρει. Και στη συνεχεία εφαρμόσετε ένα προϊόν κατά της κυτταρίτιδας  που διεισδύει τώρα  καλύτερα στο δέρμα σας .

Και άλλα πολλά διαβάστε εδώ:

https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=7838531201751344391#editor/target=post;postID=6130134548188375630;onPublishedMenu=posts;onClosedMenu=posts;postNum=4;src=postname
Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις