Χαρείτε τον ήλιο ... έξυπνα!

   Ανακαλύψτε τις πιο πρωτοποριακές λύσεις, για να είστε πάντα ένα βήμα μπροστά σε ότι αφορά την περιποίηση και το μακιγιάζ σας.


  Όσο ευχάριστος και ζωογόνος είναι ο ήλιος, άλλο τόσο επικίνδυνος και επιβλαβής μπορεί να αποδειχθεί σε περίπτωση μη προστατευμένης έκθεσης σε αυτόν, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες!
 Ανανεώστε την αντηλιακή σας ασπίδα ξανά και ξανά. Προστατέψτε άμεσα την επιδερμίδα όλης της οικογένειας με υψηλή αντηλιακή προστασία χρησιμοποιώντας το Powder-Me SPF®.
Το Powder-me SPF® είναι εργαστηριακά ελεγμένο για την αποτελεσματικότητα του. Διαπιστώθηκε πως προστατεύει όχι μόνο από τις ακτίνες UVB (ακτίνες που καίνε το δέρμα) αλλά και από ακτίνες UVA (ακτίνες που προκαλούν γήρανση του δέρματος). Δεν περιέχει χημικά αντηλιακά φίλτρα που ερεθίζουν το δέρμα και είναι ιδιαίτερα εύχρηστο. Δίνει άμεση αντηλιακή προστασία SPF30 χρησιμοποιώντας διοξείδιο του τιτανίου, που είναι ένα ορυκτό μέταλλο που παρέχει φυσική αντηλιακή προστασία. Περιέχει άργιλο που ανακουφίζει το ευαίσθητο ή το ερεθισμένο δέρμα. Κατάλληλο και για μωρά άνω των έξι μηνών.
       Σύμφωνα με  τον Skin Cancer Foundation, τα προϊόντα που περιέχουν αντηλιακό με δείκτη προστασίας SPF15 και άνω, θα πρέπει να εφαρμόζονται καθημερινά για την προστασία από τις επιβλαβείς υπεριώδεις ακτίνες (UV). 
     Τα προϊόντα Jane Iredale Amazing Base®, PurePressed® Base, Dream Tint®,  LipDrink™ και Powder-Me SPF®,  έχουν αντηλιακό δείκτη προστασίας (SPF) από 15 έως και 30 και προτείνονται όλα από το Skin Cancer Foundation.ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2013!
 
Το βίντεο δείχνει τον Ήλιο να πλησιάζει στο λεγόμενο ηλιακό μέγιστο, το σημείο κορύφωσης στον 11ετή κύκλο ηλιακής δραστηριότητας. Το άστρο αναμένεται να φτάσει αυτό το μέγιστο στο δεύτερο εξάμηνο του 2013.

http://news.in.gr/science-technology/article/?aid=1231245510Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις