Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

Μake-up 'Ανοιξη-Καλοκαίρι 2012

 ΜΑΚΕ-UP Aνοιξη-Kαλοκαίρι 2012


Η εμπνευσμένη δύναμη της εβδομάδας μόδας δείχνει σαρωτική για όποιον ενδιαφέρεται για τη μόδα και το στυλ ... και είμαστε εδώ, έτοιμες να σας ενημερώσουμε για τις καινούριες τάσεις του μακιγιάζ για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012, ώστε να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε νέες εικόνες, που θα σας αναζωογονήσουν. Σας προσφέρουμε τις κύριες τάσεις στο μακιγιάζ για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2012.


Ματ δέρμα

Η τάση αυτή μας θυμίζει τη δεκαετία του '80 ή του '90, τότε ποτέ δεν θα βλέπατε μια γυαλάδα στο δέρμα του προσώπου.  Για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα χρησιμοποιείστε ματ βάση που είναι και η βάση και η πούδρα μαζί (compact base) αντί της υγρής βάσης (liqud foundation), γιατί η υγρή κρέμα περιέχει πολλά λίπη και υγροσκοπικά στοιχεία που αυξάνουν τη γυαλάδα. Αλλιώς να απλώσετε πούδρα και θα την ανανεώνετε συχνά.

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

Χρόνια Πολλά, καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση
                ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ, 
        ΣΤΟΥΣ  ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ ΣΑΣ!


 Καλά να περάσετε και καλή επιστροφή σε όλους!

Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ και ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΝΕΟΙ

 Καλήμερα, είχα σκοπό να συνεχίσω το θέμα με τις ελεύθερες ρίζες σε σχέση με τη  διατροφή ( το άφησα για άλλη φορά), αλλά δεν μπορούσα να πάρω ''μπρος'' με τίποτα. Και βρήκα κάτι που έχει αρκετό ενδιαφέρον . 
 Πήρα ένα ωραιότατο e-mail το πρωί και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας :
΄΄Μικρές αλλαγές στην καθημερινή ζωή σας μπορεί να φέρουν μεγάλες αλλαγές στην υγεία σας, όπως δείχνουν νέες μεγάλες έρευνες. Ο αναπληρωτής καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών Χρήστος Πίτσαβος, ο αναπληρωτής καθηγητής Ορθοπεδικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νίκος Παπαϊωάννου και ο καθηγητής Προληπτικής Ιατρικής και Διατροφής του Πανεπιστημίου Κρήτης Αντώνης Καφάτος, δίνουν πρακτικές συμβουλές για να αλλάξετε με ανώδυνο
τρόπο (χωρίς να το καταλάβετε) το προφίλ της υγείας σας.