Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

ΜΕΛΑΓΧΡΩΣΗ (πανάδες)....Ανομοιόμορφος χρωματικός τόνος του δέρματος.

  Λίγα πράγματα είναι βέβαια σ' αυτή τη ζωή. Και δυστυχώς για τους περισσότερους από εμάς, η εμφάνιση μη ισορροπημένης μελάγχρωσης της επιδερμίδας είναι ένα από τα πράγματα που αντιμετωπίζουμε. Είτε είναι το αποτέλεσμα της λατρείας του ήλιου όλα αυτά τα χρόνια, είτε τα αποτελέσματα ενός δερματικού τραύματος, το δέρμα σας αποκαλύπτει την ιστορία της
Τα στρώματα της επιδερμίδας (αριστερά).  Μελανοκύτταρα (ΔΙΚΑΙΩΜΑ), που βρίσκεται στο κάτω μέρος επιδερμικό στρώμα, παράγουν μελανίνη.ζωής σας - και γίνεται όλο και πιο αποκαλυπτικό με το πέρασμα των  χρόνων . Για να θεραπεύσετε αποτελεσματικά την ανομοιογενή μελάγχρωση, πρέπει πρώτα να κατανοήσετε τον τρόπο που δημιουργήθηκε.

Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

MAKEUP TRENDS 2012

Τάσεις του μακιγιάζ Χειμώνας-Άνοιξη 2012 

    
   Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις πιο μοντέρνες εκδοχές του μακιγιάζ Χειμώνας- Άνοιξη 2012 απευθείας από τις πασαρέλες των σχεδιαστών για να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την δικιά σας μεταμόρφωση  στο απεριόριστο και μαγικό κόσμο της ομορφιάς.


Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2012

SPA στο σπίτι

Συμβουλές θεραπειών ομορφιάς Spa


    Είναι υπέροχο να παραδοθείτε σε μια περιποίηση spa, αλλά οι περισσότεροι από εμάς δεν μπορούν να ανταποκριθούν στο υψηλό κόστος των εμπορικών θεραπειών ομορφιάς health spa σε τακτική βάση. Μπορείτε να απολαύσετε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, προσφέροντας στον εαυτό σας ένα spa υγείας και ομορφιάς στο σπίτι σας με φθηνά, αναλώσιμα υλικά που πιθανόν να έχετε ήδη στην κουζίνα ή στο μπάνιο σας!

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

Το Φως Ορκίστηκε να μην Παραδοθεί       Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτών των ημερών είναι να
αντισταθούμε στο φόβο, στην απαισιοδοξία και στην ταύτιση με τον υλικό κόσμο. Από κάθε πλευρά θα ερεθίζεται η προσοχή μας να στραφεί στην «έλλειψη», στην ένδεια, στην απώλεια, στη φτώχεια.
 Όμως, όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με την εσωτερική διάσταση της ύπαρξής μας, καθένας που στρέφει το νου του στην ανησυχία, ενισχύει τη μεγάλη συλλογική σκεπτομορφή της ανασφάλειας, της αποθάρρυνσης  και του φόβου για το αύριο. Αυτό σημαίνει ότι στο επίπεδο του συλλογικού υποσυνειδήτου, όπου είμαστε όλοι συνδεδεμένοι,θα αυξάνεται το άγχος και η

δυσαρέσκεια.
 Όμως μπορούμε να παρέμβουμε. Ας θυμηθούμε πως ό,τι κι αν συμβαίνει στα οικονομικά της χώρας ή στα δικά μας, την αθάνατη ψυχή μας δεν μπορεί κανείς να μας την πάρει. Επιπλέον αντί να αφήνουμε το νου μας να πανικοβάλλεται  παρακολουθώντας με τις ώρες τις κραυγές των ειδήσεων και συμμετέχοντας σε συζητήσεις που αυξάνουν το φόβο και την απαισιοδοξία, ας στρέψουμε επιλεκτικά την προσοχή μας στα θετικά της ζωής μας. Σε εκείνους με τους οποίους μας συνδέουν σχέσεις αγάπης, στην άνοιξη που σκάει εδώ κι εκεί, στην ικανότητά μας να νιώθουμε χαρά, στο εσωτερικό μας κέντρο γαλήνης και ισορροπίας, στη σχέση μας με την Πηγή των πάντων. Είμαστε πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα κι αυτό δεν το αλλάζει τίποτα. Το εγώ θα προσπαθεί να μάς πείσει πως έχουμε ένα σωρό λόγους για να είμαστε απαισιόδοξοι, απογοητευμένοι, προδομένοι, οργισμένοι και ανήσυχοι.
 Όμως έχουμε πολύ περισσότερους λόγους για να νιώθουμε ευλογημένοι, αν θυμηθούμε όλα αυτά που αληθινά έχουν αξία στη ζωή μας. Ας μην αφήσουμε την οθόνη του νου μας να γεμίσει με το σκοτάδι, που με κάθε τρόπο μάς πολιορκεί επειδή - όπως έγραψε ο Νίκος Καζαντζάκης- Το Φως ορκίστηκε να μην παραδοθεί.
Κάθε φορά που αρνιέται η σκέψη μας να στραφεί προς το σκοτάδι, έχουμε κάνει ένα δώρο στον εαυτό μας και ταυτόχρονα σε όλη την ανθρωπότητα ενισχύοντας το «σήμα του φωτός».
 Ό,τι κι αν συμβεί λοιπόν στην τσέπη, στη σύνταξή μας, στο πορτοφόλι ή στην καθημερινότητα αυτού του κόσμου ας αντισταθούμε στο να προσφέρουμε και το νου μας στη χειραγώγηση του φόβου. Κάθε φορά που θα έρχεται με τις προκλήσεις του να δοκιμάσει τις αντιστάσεις και τις αντοχές μας ας θυμηθούμε ΠΟΙΟΙ αληθινά Είμαστε κι ας συνειδητοποιήσουμε πως έχουμε δει κι άλλες φορές τα δέντρα να χάνουν τα φύλλα τους και ύστερα να φουντώνουν και πάλι. Ο σοφός, αυτός που ξέρει, ατενίζει γαλήνια την εναλλαγή των εποχών γνωρίζοντας πως «κι αυτό θα περάσει». Ή όπως έγραψε ο ποιητής Νικηφόρος Βρεττάκος,
«Να μαλώσεις τον άνεμο.
Να μαλώσεις τη νύχτα.
Εγώ, να τους πεις, Δεν είμαι ένα τυχαίο
περιστατικό, να τους
παραδοθώ».
 

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

ΑΚΜΗ- ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

akmiΑποφασίσαμε να αγγίξουμε ένα μεγάλο και επώδυνο κεφάλαιο όπως είναι η ακμή. Το θέμα της ακμής είναι τεράστιο και θα
ασχοληθούμε με αυτό γράφοντας πολλά άρθρα, όπου θα χρειαστούμε την βοήθειά σας για να μας καθοδηγήσετε με ερωτήσεις, απορίες ώστε να έχουμε μια ανταλλαγή απόψεων για ένα καλό αποτέλεσμα.

TI EINAI H AKMH KAI ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΩ

Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2012

Kρύο - το δέρμα και τα χείλια μας

Ήρθε πλέον ο χειμώνας!


Το δέρμα μας το χειμώνα "υπολειτουργεί", όλες οι διαδικασίες, όπως η ανανέωση της επιδερμίδας ή απόπτωση των νεκρών κυττάρων επιβραδύνονται, με αποτέλεσμα η επιδερμίδα είναι σκληρή, άτονη, θαμπή και αφυδατωμένη.

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2012

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΧΕΡΙΩΝ

    Αχ, τελειώσανε οι γιορτές, μου φαίνεται ότι πέρασαν πολύ γρήγορα! Ήρθε η ώρα να μπούμε στους κανονικούς μας ρυθμούς, τελειώνουν τα ξενύχτια, τα τραπεζώματα, ύπνος με μακιγιάζ (μην μου πεις ότι δεν το έχεις κάνει ποτέ)... Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!
Πιστεύω ότι τα χέρια όλων μας είναι λίγο πολύ σκασμένα είτε από το κρύο είτε από τις δουλειές των γιορτών (μαγείρεμα, πλύσιμο...). Θα φτιάξουμε ένα μαλακό pelling για χεράκια μας και μια μασκούλα!


     Pelling χεριών - Ανακατεύουμε λίγο ελαιόλαδο με χοντρό αλάτι ή με την ζάχαρη, αν έχουμε πολύ αφυδατωμένη και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ ΧΕΙΛΙΑ

      Καλή Χρονιά σε όλους! Με υγεία και "καλά" μυαλά! Για να έχουμε "καλά" μυαλά, θα είναι καλό να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και για να γίνει αυτό,  ο πιο εύκολος δρόμος είναι να αφιερώσουμε λίγο χρόνο στην φροντίδα του εαυτού μας.
   Όταν κάνει κρύο, σκάνε τα χείλια μας. Μια νόστιμη και απαλή θεραπεία είναι να τα αλείψουμε με λίγο μέλι. Αν καταφέρεις να αντισταθείς στον πειρασμό να γλείψεις τα χείλια σου, θα δεις ότι σύντομα θα γίνουν πάλι απαλά... όπως ένα τρυφερό φιλί!
   Σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα χείλια σας? Τα δικά μου είναι πολύ ξηρά και πονάνε λίγο, πάω να βάλω μέλι!  Περιμένουμε να μας πείτε αν αντισταθήκατε τελικά στο μέλι;