Όλα για το GLITTER

Το Glitter προσθέτει μια λάμψη και μια φρεσκάδα σε κάθε μακιγιάζ, Makeup Never Hurts Glitter
σε κάθε εμφάνιση. Εσείς διαλέγετε πόσο glitter θέλετε να εφαρμόσετε για την εμφάνισή σας: εφαρμόστε μεγάλη ποσότητα, ας πούμε, σε όλο το καπάκι του ματιού, και οι άνθρωποι θα σας προσέξουν σίγουρα στο δρόμο σας. Ή, για ένα πιο διακριτικό αποτέλεσμα και για μια λεπτή λάμψη εφαρμόστε ελάχιστη ποσότητα, για να νιώσετε λαμπερές στην δουλειά σας ή απλώς κατά την διάρκεια της ημέρας.
 ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Βεβαιωθείτε ότι είστε προσεκτικοί με την χρήση του glitter γύρω από τα μάτια σας, και να χρησιμοποιείτε μόνο προϊόντα λάμψης που έχουν εγκριθεί για χρήση μακιγιάζ  ( όχι από τυχαία καταστήματα και άγνωστες εταιρείες ).

             Loose glitter shadow (σε σκόνη)

Τι είναι;
Είναι η πιο συμπυκνωμενη μορφή του που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αυτης της μορφης του οπωσδήποτε θα πρεπει να το σταθεροποιήσετε με μια ''βάση'', εκτός αν θέλετε να λάμπουν τα ρούχα σας παρέα με το σάντουιτς σας.

  
Βάση σταθεροποίησης
 Η βάση σταθεροποίησης είναι πολύ σημαντική, είναι κάτι σαν ένα κρεμώδες υπόστρωμα ( π.χ. MAC Paint Pot) για το glitter σας. Μπορείτε να κάνετε μόνη σας μια βάση με την ανάμειξη νερού με γλυκερίνη: ανακατέψτε 2/3 νερό με 1/3 γλυκερίνη ( μπορείτε να αγοράσετε την γλυκερίνη από ένα φαρμακείο).
Η γλυκερίνη κάνει τα πάντα να κολλάει, έτσι και το glitter σας θα προσκολληθεί στο δέρμα σας. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε το MAC Fix + , το οποίο στην σύστασή του συνδυάζει γλυκερίνη με εκχύλισμα αγγουριού. Πάρτε λίγη ποσότητα βάσης στη βούρτσα σας, βυθίστε τη βούρτσα σας στο glitter σας και στη συνέχεια τοποθετήστε ταμπονάροντας την σκιά στο μάτι σας.
Αν προτιμάτε ένα πιο υγρό αποτέλεσμα, μπορείτε να αναμίξετε το Mac + Fix και το glitter σας σε ένα δοχείο ή σε μια παλέτα, έτσι ώστε η σκιά σας να γίνει ακόμη πιο glittery, ακόμα και να φτιάξετε δικό σας  eye-liner. 
  
 Εφαρμογή


3jk Ένας τρόπος είναι να το εφαρμόσετε σε ολόκληρο το καπάκι.
4jk                                                    


Ή, στο κέντρο του καπακιού σας πάνω από την ίριδα, για μια         διακριτική λάμψη.


5jk
Επίσης, μπορείτε να προσθέσετε λίγη ποσότητα του glitter στο lipgloss σας.6jk  

Μπορείτε να εφαρμόσετε ελάχιστη ποσότητα πάνω από το ρουζ σας ως highlighter για τα ζυγωματικά, αυτό βεβαίως όχι για κάθε μέρα.

                   

   Glitter liner


Τι είναι;
Το eye-liner glitter συνήθως είναι υγρό και περιέχει μια μικρή βούρτσα για εύκολη εφαρμογή

 Εφαρμογή 
  Σε αντίθεση με το glitter σε σκόνη το υγρό glitter δεν χρειάζεται βάση για να μπορέσει να συγκρατηθεί, μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στα μάτια σας.  Μπορεί να εφαρμοστεί μόνο του ή πάνω σε οποιοδήποτε ματ eyeliner. Αν θέλετε να το εφαρμόσετε σε όλο το καπάκι, αλλά επειδή είναι ένα υγρό, μπορεί να εξουδετερώσει τις απλές σκιές σε σκόνη ή να μαζευτεί στις πτυχώσεις των ματιών μετά από κάποια ώρα εφαρμογής. Για να το αποφύγετε, προσπαθήστε να έχετε τα μάτια σας κλειστά για λίγο μετά την εφαρμογή του glitter, ώστε να του δώσετε κάποιο χρόνο για να στεγνώσει ή να το εφαρμόσετε σε ξηρή χρωματισμένη βάση  (Fluidline MAC).
  
7jk  
 Εδώ το glitter ως eye-liner.8jk


Και εδώ είναι ένα αστραφτερό μάτι της γάτας με εφαρμογή του glitter σε όλο το κινητό καπάκι.

  


9jk 


Εδώ είναι και στα δυο καπάκια και φαίνεται υπέροχο.
  


    Καλή επιτυχία! Μην το φοβάστε και δοκιμάστε το! Μην ξεχνάτε να πατάτε like και να γίνεστε μέλη μας!
     Ευχαριστούμε και περιμένουμε τα σχόλιά σας!


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις