6 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ- 6ο μάθημα

Μάθημα 6: Τονίστε το χρώμα των ματιών σας Σκεφτείτε τα αντίθετα όταν πρόκειται για το χρώμα (χρωματικός κύκλος)


 Color Wheel

  Στο 3 μάθημα είπαμε ότι τα χρώματα που θα διαλέξετε παίζουν πολύ σημαντικό στην εφαρμογή σωστού μακιγιάζ. Τα χρώματα που βρίσκονται απέναντι το ένα από το άλλο αλληλοεξουδετερώνονται ή ενισχύουν ένα το άλλο. Σε αυτό το μάθημα θα μιλήσουμε για σωστή επιλογή των χρωμάτων για τα μάτια σας, ώστε οποίο χρώμα και να έχετε, το βλέμμα σας να είναι ακαταμάχητο.
Το χρώμα των ματιών σας θα τονιστεί αν εφαρμόσετε αντίθετο χρώμα σκιάς σε σχέση με την απόχρωση των ματιών σας.
Για γαλανά μάτια: το πορτοκαλί είναι το αντίθετο χρώμα του μπλε, το πορτοκάλι χρώμα θα κάνει τα μπλε σας μάτια να ξεχωρίσουν περισσότερο και θα φαίνονται ακόμα πιο γαλάζια. Δεν χρειάζεται να είναι ένα πολύ καθαρό πορτοκαλί χρώμα του ήλιου - μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα διπλανά χρώματα και τους τόνους του πορτοκαλί, όπως καφέ,μπεζ, χρυσός, βερικοκκί, ή ροδακινί. 

Για τα πράσινα μάτια: Το κόκκινο είναι το αντίθετο χρώμα του πράσινου, όμως κάνεις δεν χρησιμοποιεί καθαρή κόκκινη σκιά. Μπορείτε να εφαρμόσετε ένα κεράσι κόκκινου χρώματος και τα διπλανά χρώματα του κόκκινου, όπως  βαθύ δαμασκηνί, μπορντό, καφέ-κόκκινο, ζεστό μπρονζέ και χρώμα του κρασιού.
Για τα καστανά μάτια: Το καφέ είναι ένα ουδέτερο χρώμα και για αυτό είστε τυχερές, μπορείτε να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε χρώμα σκιών. Αλλά εδώ μιλάμε για το πως θα τονίσουμε το χρώμα των ματιών σας, θα εφαρμόζετε μπλε και μοβ χρώμα σκιών.
Ευχαριστούμε πολύ!  Περιμένουμε τα σχόλιά σας!

Σχόλια

 1. Κάτι ήξερα και χρησιμοποιώ πολύ το μπλε χρώμα!! (καστανά μάτια βλέπετε) αλλά και το μωβάκι μου αρέσει!!

  Πολύ ωραίο ποστ :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Στους κανόνες ...πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις.
   Ευχαριστούμε Claire!

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις