6 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ- 5ο μάθημαΤο πρώτο βήμα για να σας βοηθήσει να βελτιώσετε το περίγραμμα του προσώπου σας είναι ο σωστός προσδιορισμός του σχήματος του προσώπου. Κοιτάξτε στο καθρέφτη, δώστε χρόνο στον εαυτό σας και παρατηρήστε το σχήμα του πρόσωπού σας. Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια ή γνώμη μιας φίλης σας. Μόλις καταλάβετε ποιο είναι το σχήμα του προσώπου σας θα είστε σε θέση να μπορέσετε να εντοπίσετε τους τομείς που αγαπάτε και θέλετε να τους προβάλλετε και να κρύψετε τις περιοχές που δεν θέλετε να φαίνονται, παίζοντας με το φως και την σκίαση, όπως μιλήσαμε στο μάθημα 4. Ένα όμορφο πρόσωπο έχει συμμετρία, που αυτή την παρατηρούμε σε ένα οβάλ σχήμα του προσώπου, άρα κάνοντας τις απαραίτητες φωτοσκιάσεις, προσπαθούμε να φέρουμε οπτικά το δικό μας σχήμα στο οβάλ σχήμα, το οποίο θεωρείται κλασσικά όμορφο. Αυτός είναι γενικός κανόνας του μακιγιάζ, όμως δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάνε την μοναδική μας προσωπικότητα,ακόμα και στο μακιγιάζ.Υπάρχουν 6 βασικά σχήματα προσώπου: Καρδιάς. Τετράγωνο.
 
Στρογγυλό. Διαμάντι. Μακρύ και Οβάλ
1) ΚΑΡΔΙΑΣ:
Ένα πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς έχει εμφανώς ευρύτερο μέτωπο και / ή τα μάγουλα. Η περιοχή της γνάθου τείνει να είναι περιορισμένη.
2) ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ:
Ένα τετράγωνο σχήμα προσώπου έχει μια λεπτή γραμμή που είναι περίπου το ίδιο πλάτος με τη γραμμή του σαγονιού.Και υπάρχουν γωνίες στην κάτω σιαγόνα και αντίστοιχα στο μέτωπο.
3) ΣΤΡΟΓΥΛΛΟ:
Ένα στρογγυλό σχήμα προσώπου είναι συνήθως τόσο μεγάλο όσο και μακρύ. Τα άτομα με στρογγυλό σχήμα προσώπου έχει την τάση να φαίνονται νεότεροι.
4) DIAMOND:
Ένα διαμάντι σε σχήμα προσώπου έχει εμφανώς ευρύτερη περιοχή στα ζυγωματικά. Το μέτωπο είναι στενό και το σαγόνι έχει περίπου ίδιο πλάτος.
5) ΜΑΚΡΟΣΤΕΝΟ:
Ένα μακρόστενο σχήμα προσώπου είναι πολύ παρόμοιο με ένα οβάλ, όμως έχει περισσότερο μήκος και λιγότερο πλάτος.
6) ΟΒΑΛ:
Ένα οβάλ πρόσωπο θεωρείται το ιδανικό. Το μήκος του προσώπου ισούται με μιάμιση φορά το πλάτος.


Ευχαριστούμε πολύ! Μην ξεχνάτε να πατάτε like και να γίνετε μέλη μας! Περιμένουμε τα σχόλιά σας! 


Think possitive and possitive energy will come to you!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις