6 ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ- 3ο μάθημα


 ΜΑΘΗΜΑ 3: ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΣΩΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ-τα ΑΝΤΙΘΕΤΑ είναι το μυστικό!
   Αυτή η ρόδα των χρωμάτων είναι το αλφαβητάρι του σωστού μακιγιάζ. «Το κλειδί για να είναι ένα μακιγιάζ πετυχημένο είναι ο σωστός προσδιορισμός του τόνου του δέρματός σας ή των ατέλειών σας, ώστε να ξέρετε πώς να χειριστείτε τον τροχό χρωμάτων για να απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα χρώματα», λέει η εκπαιδευτής Τζίνα Sandler.
Και όταν η Sandler λέει "ανεπιθύμητο χρώμα," εννοεί οτιδήποτε που μας ενοχλεί στο χρωματισμό του δέρματός μας, όπως η επίμονη ερυθρότητα γύρω από τη μύτη μας ή οι μπλε αποχρώσεις κάτω από τα μάτια μας, τα σπυράκια και οι ουλές. Τα απέναντι χρώματα αλληλοεξουδετερώνονται, έτσι η πράσινη απόχρωση των concealer καλύπτει την ερυθρότητα, και το πορτοκαλί concealer αφαιρεί το μπλε. "Εάν χρησιμοποιείτε μπεζ concealer κάτω από τα μάτια, αυτό θα κάνει το βλέμμα σας θολό», λέει η ίδια.
Θα δείτε ότι μόλις βάλετε την σωστή απόχρωση για να καλύψετε την χρωματική σας ατέλεια, όλα θα φαίνονται τέλεια. Κάποια πράγματα αναφέραμε ήδη στις προηγούμενές μας αναρτήσεις  ( βλέπε 16 Δεκεμβρίου 2011)


Color combos explained! Who knew split complementary existed. Πειραματιστείτε και καλή επιτυχία!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις