ΜAKE-UP- tip για κάλυψη των μαύρων κύκλων

ΜΑΥΡΟΙ ΚΥΚΛΟΙ
   Πρώτα από όλα οι μαύροι κύκλοι πότε δεν είναι μαύροι. Θα πρέπει να παρατηρήσουμε τι χρώμα υπάρχει γύρω από τα μάτια μας, και ανάλογα με την απόχρωση, θα πρέπει να γίνει και η κάλυψη. Συνήθως οι κύκλοι είναι μελιτζανοί ή μωβ και εξουδετερώνονται με κίτρινο χρώμα. Θα είναι καλό να αναφερθούμε στο χρωματικό κύκλο (φώτο δίπλα)για να καταλάβουμε πιο χρώμα θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ώστε να κρύψουμε ή να προβάλουμε αυτό που θέλουμε. Την απόχρωση του "μαύρου" κύκλου που θέλουμε να εξουδετερώσουμε θα πρέπει να την αναζητήσουμε στην ακριβώς απέναντι πλευρά των χρωμάτων ( π.χ. μωβ κύκλοι - κίτρινο χρώμα κονσίλερ ). Το λευκό ή ανοιχτόχρωμο κονσίλερ δεν ενδεικνύεται, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι ένα βρώμικο, γκρι χρώμα κάτω από τα μάτια.
  • Επειδή η περιοχή κάτω από τα μάτια δεν έχει καθόλου σμηγματογόνους αδένες, είναι σημαντικό να   ζεσταίνουμε το κονσίλερ με τα δάκτυλά μας ή να το αναμιγνύουμε με λίγη κρέμα ματιών, για να είναι πιο ενυδατικό αλλά και καλυπτικό.
  • Επίσης θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο "μαύρος" κύκλος δεν είναι πότε ομοιόμορφος, στο εσωτερικό μέρος του ματιού είναι πιο σκούρος και μετά το χρώμα του ανοίγει. Άρα και εμείς τον καλύπτουμε αναλόγως.
  • Εφαρμόζουμε το κονσίλερ ταμποναρισμένα με το δάκτυλό μας, χωρίς τριβή.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις