REJUVANCE - Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ!


           Τι είναι το REJUVANCE ?

Το REJUVANCE είναι μια νέα ολιστική μέθοδος που αναζωογονεί και ανανεώνει το πρόσωπο, ενώ συγχρόνως χαλαρώνει βαθιά σώμα και νου. Λειτουργεί πολύ αποτελεσματικά τόσο στο επιφανειακό επίπεδο της αισθητικής της επιδερμίδας, όσο και στα βαθύτερα επίπεδα των συνδετικών ιστών, μυών, ενεργειακών μεσημβρινών και βελονιστικών σημείων, διεγείροντας άμεσα το παρασυμπαθητικό νευρικό σύστημα. 
Το πρόσωπό μας είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας. Κάθε στιγμή της ζωής  τα συναισθήματά μας και οι σκέψεις  αποτυπώνονται στο πρόσωπό μας ως έκφραση. Έτσι, όταν νιώθουμε χαρούμενοι χαμογελάμε, όταν μας κυριεύει λύπη παίρνουμε εκφράσεις πόνου, ενώ όταν είμαστε αγχωμένοι σφιγγόμαστε.     
Παιδιά συνήθως έχουν λεία, ήρεμα, φυσικά όμορφα πρόσωπα. Μεγαλώνοντας, οι πιο κοινές μας εκφράσεις αρχίζουν να μονιμοποιούνται, π.χ. ως ρυτίδες μεσόφρυδου ( συνοφρυώνομαι ), ως σφίξιμο ( σφίγγουμε τα δόντια μας ), ως παραμορφώσεις (ασυμμετρία του προσώπου ). Όλα τα πρόσωπα είναι ασύμμετρα όταν τα παρατηρούμε προσεκτικά, ωστόσο ο βαθμός της ασυμμετρίας καθορίζει την ομορφιά ενός προσώπου. Συνήθως οι μύες της μιας πλευράς του προσώπου συσπούνται περισσότερο από αυτούς της άλλης με αποτέλεσμα η ασυμμετρία να γίνεται αισθητή και να μεγαλώνει με το χρόνο. Το REJUVANCE ξεμπλοκάρει τις περιοχές έντασης που τραβάνε και παραμορφώνουν το πρόσωπο και έτσι οι δύο πλευρές γίνονται πιο συμμετρικές.    
Αυτό επιτυγχάνεται με μια πολύ απαλή τεχνική που εφαρμόζεται με τις άκρες των δακτύλων σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ, τριχωτό της κεφαλής και αυχένα. Τα  αποτελέσματα είναι  βελτίωση της φυσικής απόχρωσης της επιδερμίδας,  μείωση των ρυτίδων, σημαντική αύξηση της  ελαστικότητας του δέρματος, ακόμα και ανόρθωση του προσώπου.
Για να έχει κάνεις αποτέλεσμα, σε πολλές περιπτώσεις θεαματικό, πρέπει να γίνει μια ολοκληρωμένη σειρά θεραπειών. Αυτή αποτελείται από έξι ξεχωριστές συνεδρίες. Η κάθε μια εστιάζεται σε ορισμένη περιοχή του προσώπου και λαιμού, έτσι η θεραπεία δρα διαδοχικά και επικεντρώνεται σε όλα τα σημεία. Όταν έχει κανείς τελειώσει την θεραπεία, μπορεί να χρειαστούν ακόμα μερικές μεμονωμένες συνεδρίες σε τακτά διαστήματα ως συντήρηση ( κάθε 1-3 μήνες ).
Το REJUVANCE μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπευτικές μεθόδους, όπως με συμβατική αισθητική, αρωματοθεραπεία, ασκήσεις προσώπου κ.α..


Τι αποτελέσματα μπορείτε να περιμένετε ?      

Θα παρατηρήσετε ότι το πρόσωπό σας είναι πιο λαμπερό, ανοικτό και εκφραστικό. Η επιδερμίδα θα είναι πιο λεία, απαλή, ενυδατωμένη, ελαστική με λιγότερο εμφανείς ρυτίδες. Θα βλέπετε μια αισθητή ανόρθωση του προσώπου. Και όλοι θα λένε τι καλά που φαινόσαστε.
Συγκεκριμένα προβλήματα τα οποία το REJUVANCE έχει μειώσει ή εξαλείψει, συμπεριλαμβάνουν

*ρυτίδες
*σκούροι κύκλοι γύρω από τα μάτια
*αφυδάτωση του προσώπου
*θαμπά και άτονα δέρματα
*ασφυκτικά και προβληματικά δέρματα
*ασυμμετρία του προσώπου
*ανομοιομορφίες της επιδερμίδας ( π.χ. ουλές, εξογκώματα…)

Περαιτέρω αποτελέσματα

*βαθιά χαλάρωση όλου του σώματος
*βαθιά αίσθηση ηρεμίας και ξεκούρασης
*ανακούφιση από πονοκεφάλους, ημικρανίες και εντάσεις ή πόνους στον
 αυχένα και στους ώμους
*βελτίωση της λειτουργίας της γνάθου και συνεπώς της ομιλίας, της
 αναπνοής και της μάσησης
*εξισορρόπηση του αυτόνομου νευρικού συστήματος
*πιο εύκολο και άνετο  χαμόγελο!!! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις