ΦΥΤΙΚΟ PEELING - ΒΟΤΑΝΟΑΠΟΛΕΠΙΣΗ( GREEN PEEL, BIO-PEEL

    Πρόκειται για ένα  μείγμα βοτάνων , σπόγγων,ορυκτά, ένζυμα και βιταμίνες, θαλασσινών φυκιών και φυτικών εκχυλισμάτων, που αναμιγνύεται με ειδική όξινη λοσιόν και εφαρμόζεται τρίβοντας το μείγμα στο δέρμα. Όσο περισσότερο διαρκεί η μάλαξη, τόσο μεγαλύτερη είναι η διείσδυση και η δραστικότητα του προϊόντος, γι ' αυτό και ο χρόνος τριβής θα καθοριστεί από την ευαισθησία του δέρματος και το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.
   
Κατά τη διάρκεια του ειδικού μασάζ με το μείγμα βοτάνων, επιτυγχάνεται ελαφρά απόξεση των άνω στρωμάτων της επιδερμίδας.
Έπειτα ακολουθεί μια ελαφριά απολέπιση των εξωτερικών στρωμάτων του δέρματος που οφείλεται σε μικροσωματίδια (φυτοκρυστάλλους) που περιέχουν τα βότανα.. Η ζώνη ανάπτυξης της επιδερμίδας διεγείρεται ώστε να παράγει νέα κύτταρα.Υπάρχει μεγάλη κυκλοφορία αίματος στο δέρμα με αποτέλεσμα να βελτιώνεται η προμήθεια οξυγόνου και ο μεταβολισμός.
    Μετά την εφαρμογή του φυτικού peeling, το δέρμα είναι ιδιαίτερα  ερυθρό, ενώ συνυπάρχει και το αίσθημα καύσου, συμπτώματα που υποχωρούν μετά από 24 ώρες.  Πέντε ημέρες μετά την εφαρμογή , καθώς αποβάλλονται προοδευτικά οι 3 πρώτες στοιβάδες, η επιδερμίδα είναι ανανεωμένη και ροδαλή. Λεπτές ρυτίδες και μελαγχρωματικές κηλίδες έχουν απαλύνει ή σβηστεί . Στο διάστημα των πέντε ημερών χρειάζονται δυο επισκέψεις, στο ινστιτούτο, η μια για το φυτικό peeling και η δευτερη για την αποθεραπεία.
   ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ:
  •   Σμηγματόρροια, θαμπά , λιπαρά δέρματα
  • Ακάθαρτο δέρμα , ασφυκτικό και ακμή με διευρυμένους πόρους
  • Κερατινώδη Υπερκεράτωση
  • Ουλές (ειδικά μετά από ακμή)
  • Γήρανση, ρυτίδες , ατροφική φωτογήρανση και δέρματα που διακατέχονται από απώλεια ελαστικότητας
  • Υπερμελαγχρώσεις
  • Ραβδώσεις- ραγάδες ( από εγκυμοσύνη ή αυξομείωση του βάρους)
  • Χαλάρωση στους βραχίονες. κοιλία. προσαγωγούς,
   Αν γίνεται σε τακτά χρονικά διαστήματα , αντιμετωπίζει δραστικά τις ρυτίδες και τις δυσχρωμίες του δέρματος.
Είναι επίσης εξαιρετικά σημαντικό να τονίσουμε ότι οι τελευταίες έρευνες Αμερικανών επιστημόνων αποδεικνύουν ότι η πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος μειώνεται κατά 80% σε άτομα που εφαρμόζουν τακτικά peeling μεσαίου βαθμού.Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις