ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ ΛΕΜΦΙΚΗΣ ΠΑΡΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Τα οφέλη της λεμφικής παροχέτευσης στο σώμα
 Το αίμα μεταφέρει μέσω των αγγείων θρεπτικά συστατικά στους ιστούς, ενώ η λέμφος βοηθά στην αποβολή των άχρηστων ουσιών. Κάνοντας λεμφικό μασάζ επιταχύνουμε κατά 20 φορές περισσότερο την ροή της λέμφου από την φυσιολογική με αποτέλεσμα την αποτοξίνωση και καλύτερη θρέψη των ιστών. Η λεμφική παροχέτευση συμβάλλει σημαντικά στην σωστή λειτουργία του οργανισμού και ιδιαίτερα ανοσοποιητικού και κυκλοφορικού συστήματος.
Ο οργανισμός ξαναβρίσκει την ισορροπία του και τα συγκεκριμένα προβλήματα, τα οποία αυτή η εξειδικευμένη τεχνική έχει μειώσει ή εξαλείψει, συμπεριλαμβάνουν:    
  •   κυτταρίτιδα και τοπική συσσώρευση πάχους
  •  οίδημα των  κάτω άκρων  βαριά,  
  • κουρασμένα πόδια και γόνατα  
  • κινητοποίηση της λεμφόστασης ( έλεγχος κιρσών, ευρυαγγειών κ.α.)    
         Περαιτέρω αποτελέσματα  
  •   ενεργοποίηση και ενδυνάμωση  του ανοσοποιητικού  συστήματος  
  •  αποτοξίνωση του οργανισμού  
  •  αποσυμφόρηση του λεμφικού και κυκλοφορικού συστήματος αύξηση μεταβολισμού 
  • ευεργετική διευκόλυνση τροφοδοσίας των ιστών.
Επίσης αυτή η εξειδικευμένη και η μοναδική τεχνική ενδεικνύεται πριν και μετά από συγκεκριμένες χειρουργικές επεμβάσεις.  Για να έχει κανείς αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνει μια ολοκληρωμένη σειρά θεραπειών που αποτελείται από 9 έως 15 συνεδρίες μία με δύο φορές την εβδομάδα ανάλογα με περιστατικό. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 1 ώρα και 15 λεπτά και γίνεται σε όλο το σώμα.  Το λεμφικό μασάζ μπορεί επίσης να συνδυαστεί θαυμάσια με αρωματοθεραπεία, θαλασσοθεραπεία όπως και με άλλες θεραπευτικές μεθόδους.
   
Τα οφέλη της λεμφικής παροχέτευσης  στο πρόσωπο
  
     Το αίμα μεταφέρει μέσω των αγγείων θρεπτικά συστατικά στους ιστούς, ενώ η λέμφος βοηθά στην αποβολή των άχρηστων ουσιών.  Η λεμφική παροχέτευση συμβάλλει σημαντικά στην αναγέννηση και σωστή  λειτουργία του δέρματος. Το πρόσωπο αναζωογονείται και τα συγκεκριμένα προβλήματα, τα οποία αυτή η εξειδικευμένη τεχνική έχει μειώσει ή εξαλείψει, συμπεριλαμβάνουν   
* σακούλες κάτω από τα μάτια
* πρηξίματα βλεφάρων
* οίδημα προσώπου
* αφυδάτωση και θαμπάδα της επιδερμίδας

     Περαιτέρω αποτελέσματα
* ενεργοποίηση και αποσυμφόρηση του λεμφικού συστήματος 
* αποτοξίνωση του οργανισμού
* τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος 
* πιο ζωντανό χρώμα της επιδερμίδας
* βαθιά χαλάρωση όλου του σώματος
* βαθιά αίσθηση ηρεμίας και ξεκούρασης

Για να έχει κανείς αποτέλεσμα θα πρέπει να γίνει μια ολοκληρωμένη σειρά θεραπειών που αποτελείται από 9 έως 15 συνεδρίες μία με δύο φορές την εβδομάδα ανάλογα με περιστατικό. Η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 45 λεπτά.  Το λεμφικό μασάζ μπορεί επίσης να συνδυαστεί θαυμάσια με αρωματοθεραπεία, χρωματοθεραπεία,  όπως και με άλλες θεραπευτικές μεθόδους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις